Luonnollinen KAMU kotimaiset lemmikkiperheen pesuaineet

Luonnollisesti parasta minulle; parhaalle kamullesi

”Pidän siitä kun saan meuhata ja peuhata, juosta pallon perässä, torkkua, järsiä, lönkötellä pitkin pihaa ja polkuja, syödä vatsani sopivasti täyteen, nuuskutella ja noutaa. Ja siitä, kun saan illan tullen pötkähtää paikalleni koirapetiin, karvamatolle tai jalkopäähän sohvalle.

Olen onnellinen myös, kun minua, tarvikkeitani ja kotiani hoidetaan oikeanlaisilla jutuilla. Sellaisilla, jotka eivät ärsytä herkkää kuonoani ja jotka putsaavat tarpeeksi mutta eivät missään nimessä liikaa.

Ai mitäkö se tarkoittaa? No, minulla on ihan ikioma, hyvä ominaistuoksu, jota muut eivät välttämättä edes huomaa. (Tai no, joskus sateisen iltalenkin jälkeen olen kuullut jotain mainittavan, kun tuoksu tuppaa silloin korostumaan…)

Koirana käyttäydyn koiramaisen luonteeni mukaisesti. Jos minut, petipaikkani tai muut kamppeeni puunataan mielestäni väärälle tuoksuvalla pesuaineella, teen sen minkä muutkin normaalit kaverit: menen möyrimään ensimmäiseen reitilleni osuvaan lätäkköön, ja huolehdin myös siitä, että koko kotini, leluni ja muut tarpeelliset tavarani tuoksuvat mahdollisimman nopeasti hyvälle – siis minulle!

Tykkään myös siitä, että pesuaineet ovat herkälle hipiälleni ja upeille karvoilleni sopivia, koska ihmiset ovat niin kummallisia, että haluavat välillä laittaa minutkin kokonaan suihkuun. Pidän shamppoosta, jonka ainekset tulevat suoraan luonnosta, ja joka on suunniteltu just minua ja kaltaisiani koiruuksia varten. Sellaisista luonnollisista aineista ei tule kutinaa tai noloja aivastuksia! Heilutan häntääni myös sen puolesta, jos muutkin mun kamuni tykkäävät, kuten hevoset ja kissat ja tietenkin luonto.

Haluaisinpa muuten nähdä, kun naapurin välillä kireähkö katti pistetään kylpyyn…”

Terveisin Kamu

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Conditions of use

Ordering from our web shop www.finnero.fi (Finnish) and www.finnero.com (English) is possible only for registered customers. For registration you will need your company business ID/ VAT number. The registration will be accepted within 24 hours and you will receive your account information via e-mail.

You can place an order through the web shop customer account or by sending us an email to info@finnero.com. Your customer account shows you the progress of your orders and order history.

Your registration data is collected and saved to our own customer database. You can exit our customer database at any time by notifying our customer service (info@finnero.com). We do not give any personal data to third parties. Your personal data can be used to our own direct marketing. Subscription of our newsletter can be canceled at any time by pressing the canceling link found at the end of the newsletter.